Опис категорії

Пропонуємо таблички з відбитками лап домашніх тварин. Завдяки спеціальній керамічній масі Ви зможете якісно підготувати естетичний зліпок лапки Вашого улюбленця – відбиток стане чудовим сувеніром на багато-багато років. На цьому наші пропозиції не закінчуються! Також ми пропонуємо спеціальні підвіски з відбитком лапи вихованця.

Wyświetlanie wszystkich wyników: 5

Show sidebar
Close

Замовити кремацію

0,00 
Замовте кремацію онлайн У житті настає момент, коли потрібно попрощатися з домашнім улюбленцем. І хоча смуток і горе після втрати
Close

Срібна лапка

300,00 

ВІДБИТОК, ЩО ЗАЛИШАЄ СЛІД НА ВСЕ ЖИТТЯ

Ми створюємо унікальні прикраси, які виготовляються за реальним відбитком лапи вашого вихованця.
  1. Надішліть нам зображення лапи у форматі JPG на адресу daliborn.eu@gmail.com. На фото повинні бути видні чисті подушечки.
  2. На основі фотографії буде створена віртуальна копія низу лапки, яка буде перенесена на кулон.
  3. Ви отримаєте унікальний особистий сувенір вашого друга, який буде супроводжувати вас назавжди.

Close

Відбиток лапи PAW-SCAN

300,00 
Табличка PAW-SCAN, виготовлена ​​зі спеціального матеріалу в Італії, дозволяє зробити точний відбиток лапи. У зв’язку з тим, що матеріал дуже
Close

Відбиток лапи ICNITA

300,00 
являє собою спеціальний набір із підготовленою керамічною масою. Не вимагає попередньої підготовки, не потрібно замочувати у воді, загартовувати або спеціально сушити. Інструкція є на упаковці. У набір входить магніт, що дозволяє прикріпити відбиток на будь-яку поверхню, та ніжки, щоб встановити відбиток на столі чи полиці.