Щодо кремації тварин

Смерть домашнього улюбленця вимагає від нас багатьох дій. На жаль, деякі люди не усвідомлюють, що тварин заборонено ховати на своєму подвір’ї чи в інших місцях. Для цього існують кладовища для тварин. До поховання, тіло померлого вихованця має бути кремовано. Ми дбаємо про те, щоб весь процес проходив у відповідних умовах. Крім того, ми пропонуємо низку послуг, серед яких, також, різні аксесуари, що допомагають зберегти пам’ять про вашого вихованця.

Залиште свої дані, ми вам передзвонимо

Błąd: Brak formularza kontaktowego.

Вартість усіх послуг

Зазвичай, ми намагаємося, щоб ціна на кремацію та придбання аксесуарів була не обтяжливою для гаманців наших клієнтів зі Слубіце. Ціна встановлюється індивідуально після всієї похоронної церемонії. Рекомендуємо зв’язатися з нами електронною поштою та телефоном, щоб узгодити всі деталі.

Вага тварини

Ціна

до 1 кг.

450.00 зл

до 5 кг.

690.00 зл

5 – 10 кг.

790.00 зл

10 – 20 кг.

890.00 зл

20 – 40 кг.

990.00 зл

понад 40 кг.

1090.00 зл

Аксесуари, що зберігають пам’ять про вихованця

Якщо туга за домашнім улюбленцем занадто сильна, ми рекомендуємо вам придбати кристали пам’яті або намиста, які містять в середині невелику кількість шерсті чи праху померлого улюбленця. Ми запрошуємо всіх мешканців Слубиці звертатися до нас – ми з великим задоволенням обговоримо з вами всі питання.

Chcesz wiedzieć więcej? Nazwij to

tel .

 575 081 313