Про кремацію тварин

Попрощатися з членом сім’ї чи другом ніколи не буває легко і завжди супроводжується важкими емоціями. Депресія, як правило, виникає на останніх стадіях жалоби, але зрештою приходить прийняття. Щоб пережити цей важкий період, варто подбати про належне прощання з нашим вихованцем.

Залиште свої дані, ми вам передзвонимо

Błąd: Brak formularza kontaktowego.

Прайс на кремацію

Ми пропонуємо послуги кремації для чотирилапих друзів, після якої повертаємо їхній прах родині. Ми приїжджаємо забирати тіло на спеціально пристосованому транспортному засобі. Ми забираємо їх з дому або з ветклініки, а потім кремуємо. Сім’я може брати участь у кремації. При необхідності ми також пропонуємо можливість запису всього процесу.

Вага тварини

Ціна

до 1 кг.

450.00 зл

до 5 кг.

690.00 зл

5 – 10 кг.

790.00 зл

10 – 20 кг.

890.00 зл

20 – 40 кг.

990.00 зл

понад 40 кг.

1090.00 зл

Гарні аксесуари

Наразі заборонено організовувати поховання тварин, наприклад, на присадибній ділянці. Законодавець пропонує нам можливість віддати тіло улюбленця до утилізуючого підприємства, а потім перевезти його на сміттєспалювальний завод. Тіло вихованця можна помістити в урну, пристосовану для тварин. Враховуючи відносини, які у нас виникають з домашніми тваринами, не варто погоджуватися на таке ставлення до тіла вихованця. Краще забезпечити йому гідну індивідуальну кремацію, а потім поховання на тваринному кладовищі.

Ми також пропонуємо кристали пам’яті для тварин, наприклад у вигляді підвісок, які ми можемо носити з собою щодня. Вони стануть чудовим сувеніром на довгі роки для власника померлого вихованця. Також ми можемо приготувати табличку з відбитком лапки вихованця, яка залишиться на роки.

Chcesz wiedzieć więcej? Nazwij to

tel .

 575 081 313