Про кремацію тварин

Смерть улюбленого пухнастика може стати сильним ударом для господаря, неважливо, собака це, кішка, кролик чи інша тварина. Саме на власнику звірятка лежить обов’язок кремувати тіло померлої тварини. Таким чином, можна прийняти рішення про колективну кремацію декількох домашніх тварин або індивідуальну, коли спалюється тіло тільки однієї тварини.

Підпорядковані нашій компанії крематорії розташовані у Войковіцях та його околицях. Кожен з них оснащений необхідним обладнанням. Ми також забезпечуємо професійне обслуговування та транспортування тіла до крематорію.

Залиште свої дані, ми вам передзвонимо

Błąd: Brak formularza kontaktowego.

Прайс на кремацію

Вам цікаво, скільки саме коштує кремація тварин у Войковицях? Ціну встановлюємо індивідуально, все залежить від ваги тварини. Нижче наводимо приблизний прайс-лист послуг.

Вага тварини

Ціна

до 1 кг.

450.00 зл

до 5 кг.

690.00 зл

5 – 10 кг.

790.00 зл

10 – 20 кг.

890.00 зл

20 – 40 кг.

990.00 зл

понад 40 кг.

1090.00 зл

Перегляньте також й інші аксесуари

На жаль, смерть домашнього улюбленця часто є важким досвідом, тому не дивно, що так багато людей хочуть зберегти собі спомин про тварину. Ми пропонуємо різноманітні таблички з відбитками лапки, наприклад, або кристали чи обеліски, що символізують пам’ять про них. Таким чином спогади залишаться живими назавжди.

Chcesz wiedzieć więcej? Nazwij to

tel .

 575 081 313